SPULLEN KOPEN

Mijn boeken zijn te koop, uiteraard, in allemaal leuke webwinkels van al even leuke boekwinkels én natuurlijk ook bij dat ene gigantische, kwaadaardige bedrijf (dat wél erg handig en snel is dus ik zal u niet veroordelen als u daar liever gebruik van maakt).
De knopjes onder de boeken brengen u echter naar mijn favoriete boekwinkel. 

Kraaien tellen

Roman

Tobias is een veegwagenbestuurder die het liefst met rust gelaten wordt. Maar als zijn zus en geestverwant een einde aan haar leven maakt, begint zijn omgeving steeds meer van hem te verlangen. Terwijl Tobias probeert zijn wereld schoon te houden, stapelt het vuil zich langzaam op.

* * * * * - Hebban.nl
'Een bijzondere, subtiele roman.' - Renate Dorrestein

De kamers

Roman

Televisiepresentator Aram is ontslagen nadat hij in zijn programma een kind per ongeluk ernstig heeft verwond. Hij zit al maanden thuis, is tot niets in staat. Zelfs het vertrek van zijn vriendin, een succesvol rechercheur, ondergaat hij gelaten. Dan stuit hij op een van haar dossiers over de verdwijning van een meisje. De naam van een verdachte schokt Aram. Het is de jeugdvriend die door hem ooit in de steek is gelaten. 

Bast (NIEUW!)

Roman

Mads en de jonge Gwen wonen in een diep, ondoordringbaar bos. Mads vertelt Gwen over de wereld en hoe die op gruwelijke wijze ten onder is gegaan. Zij zijn de enige overlevenden. Beschut door de wildernis leven ze samen van dag tot dag, tot het sobere bestaan Gwen begint te benauwen. In haar rebellie begaat ze per ongeluk een vreselijke daad. 
 
Een sprookjesachtige roman over een onalledaags gezinsleven na een onalledaagse apocalyps.